Sentinel Driver

Sentinel Driverek letöltése, telepítése

 

 

Változat Telepítő

 

 

 


 

 

Sentinel Protection Installer 7.6.8

 

Msi

 

 

 


 

 

Ha telepíteni szeretnéd a lenti V 7.6.9, vagy a V 7.7.1 változatot, de már telepítve van egy korábbi változat, akkor az előző V 7.6.8 változatot távolítsd el a 'Windows/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások' funkcióban. Az eltávolítás után mindenképp újra kell indítani a számítógépet, akár kéri, akár nem az eltávolítás után a szolgáltatás.
Az új változat telepítése után is mindenképp újra kell indítani a számítógépet, akár kéri, akár nem a rendszer az újraindítást.
Az OmegaCAD V.10 verzió telepítésekor, ha telepítve volt már egy korábbi verzió, így a Sentinel V7.6.8 korábbi változata, akkor nem szükséges az új sentinel változat telepítése! A OmegaCAD V10 rendszer a korábbi Sentinel driverrel is zavartalanuk működik. Ha mégis az új OmegaCAD V.10 verziót a Sentinel újabb változatával szeretnéd használni, akkor a telepítés előtt el kell távolítani a korábbi Sentinel drivert hasonlóan az előbb leírtakhoz! Ekkor is újra kell indítani a gépet! Telepíteni kell az új OmegaCAD V.10 rendszert az új Sentinel változattal, és ekkor is újra kell indítani a gépet!
Az OmegaCAD V.10 verzió telepítő csomagja a Sentinel Protection Installer 7.6.9 tartalmazza, amely telepítés után megtalálható az 'x:\V10.1.(S)\OmegaWin32\Sentinel\' könyvtárban.

 

Fontos!

Ha az OmegaCAD V.10 verzió telepítése előtt már telepítve volt az OmegaCAD valamely korábbi változata, és ezzel a Sentinel V 7.6.8. vagy korábbi változata, és a OmegaCAD V.10 telepítése során telepítésre kerül a Sentinel új, V 7.6.9 változata, akkor hiába indítod újra a gépet, a rendszer nem fogja érzékelni a HW kulcsot. Látszólag minden rendben van, a HW kulcs végén világít a lámpa, De az OmegaCAD mégsem talál HW kulcsot. A Sentinel ezen változatainak telepítői nem járnak kéz a kézben. Az új változat telepítője nem távolítja el teljes egészében az előző változat bejegyzéseit. Így egyik sem működik.
Ebben az esetben szigorúan el kell végezni a következő lépéseket:
- Maga az OmegaCAD V.10 verzió telepítése ilyenkor is teljes! Ezt nem kell újra telepíteni! Ezzel nincs további teendő!
1: A Sentinel V 7.6.9 változatot távolítsd el a 'Windows/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások' funkcióban!
2: Indítsd újra a gépet!
3: Telepítsd a Sentinel V 7.6.8 változatot!
4: Indítsd újra a gépet!
- Az OmegaCAD V.10 verzió ezzel a változattal is hiánytalanul működik! Ha megelégszel ezzel, akkor készen vagy. Ha nem akkor még a következő lépések jönnek:
5: A Sentinel V 7.6.8 változatot távolítsd el a 'Windows/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások' funkcióban!
6: Indítsd újra a gépet!
7: Telepítsd a Sentinel V 7.6.9 változatot!
8: Indítsd újra a gépet!

 

Ez is fontos!

Az Indítsd újra a gépet! mindig 'hideg' indítás legyen! Tehát nem egyszerű újra indítás, hanem a windows leállítása, és a teljes leállás után a gép újra bekapcsolása!

 

 


 

 

Sentinel Protection Installer 7.6.9

 

Msi

 

 

 


 

 


 

 

Sentinel Protection Installer 7.7.1

 

Msi