Weidmüller készülékek

Weidmüller készülékek A Weidmüller készülék-adatbázis

A Weidmüller készülék-adatbázis az OmegaCAD ELEKTRO V10-es és az azt követő változatokhoz kiadott készülék-adatbázis.

A Weidmüller készülék-adatbázis tartalma:

 
 
  Weidmüller készülék-adatbázis elemeinek rajzos listája   Weidmüller készülék-adatbázis  
  Weidmuller elrendezés-adatbázis elemeinek rajzos listája   Weidmuller készülék-adatbázis  
  Weidmüller készülék-adatbázis anyag és költség adatlapjainak listája   Weidmüller készülék-adatbázis  
 
 

 

A Weidmüller készülék-adatbázis letöltése:

1. OmegaCAD Frissítés Ha már telepítve van a számítógépre a rendszer V10.1 bármely változata, és az OmegaFrissit.exe számára a https://www.omegasoft.hu hely elérhetősége biztosítva van, akkor nincs szükség egyik lentebbi telepítő letöltésére és telepítésére sem. Mert ekkor a frissítő rendszer letölti az adatbázis új változatát, és elegendő a letöltés értesítésére a frissítések telepítését végrehajtani.

2. msi  Msi a Minősített szimbólumok, gyártói adatbázisok V10.1 [Frissítés] windows installer formátumban. Az .msi telepítő valamennyi 'Minősített szimbólum' és valamennyi, így ennek a 'Gyártói' adatbázis frissítését tartalmazza. Csak akkor telepíthető, ha a számítógépre már telepítve van a V10.1 rendszer, és akkor kell használni, amikor az adatbázisnak új, bővített változata jelenik meg. A frissítési információk: Minősített szimbólumok verzió követés V10.1, Gyártói adatbázisok verzió követés V10.1

3. msf  Msf Az adatbázis önálló állományként letöltése: Ebben az esetben az adatbázist a telepített OmegaCAD ELEKTRO rendszer X:\V10.X.Y\OmegaWin32\Manufacturers\ könyvtárába kell le tölteni.

  Adatbázis Változat Telepítő  
 
 
  Weidmüller készülék-adatbázis V10.00 2023.10.27 Weidmüller készülék-adatbázis  
         
  Weidmuller elrendezés-adatbázis V10.00 2023.10.27 Weidmuller elrendezés-adatbázis  
 
 

 

A Weidmüller készülék-adatbázis verzió története.

 

 
 

Verzió:

V10.00.23.10.27

2023.10.27.

 
 
 

A Weidmüller készülék-adatbázis első kiadása

Tartalom:

OVRAM minősített Ethernet switch-ek

Az alállomásokon és más energetikai létesítményekben az elektromágneses hatások lényegesen nagyobbak, mint más ipari területeken. Az IEC 61850-3 szabvány határértékeket határoz meg az ilyen zord környezetben működő eszközök elektromágneses kompatibilitására (EMC).

Az új alállomási termékvonal Ethernet switcheket tartalmaz, amelyek megfelelnek az IEC 61850-3 szabványnak, így kellően robusztusak a zord környezetben való működéshez. A család DIN-sínre és 19"-os rack-be szerelhető változatokat is tartalmaz. Minden termék redundáns tápegységgel rendelkezik, hogy a kritikus környezetekben is megbízható legyen. Az új család a felügyelt Fast Ethernet switch-ektől a 10 GB-os termékekig terjed, amelyek olyan kifinomult funkciókkal rendelkeznek, mint a PTPv2 szerinti időszinkronizálás.

OVRAM minősített Ethernet switch-ek

OVRAM minősített ipari relék

A 38 mm szélességű D-SERIES DRR robusztus oktálrelék univerzálisan alkalmazhatók az ipari környezetben. A DRR relék a magyar villamosenergia-rendszer erőműveiben és alállomásaiban alkalmazott védelem- automatika készülékekre vonatkozó követelményeknek megfelelnek.

OVRAM minősített ipari relék

Nagy teljesítményű relék

(A kiemelkedő hatékonyságú, tartós, kompakt házba szerelt PROtop dióda modulok nélküli, közvetlen párhuzamos csatlakozást kínál. Ez segít leszorítani a költségeket, ráadásul több helyet teremt a szekrényben. A nagy teljesítményű DCL technológiának köszönhetően még a jelentős terheléseket, például a motorokat is gond nélkül kezeli, a megbízhatóan kioldó kismegszakítók pedig gondoskodnak a biztonságról. A készülék kiváló kommunikációs funkciói támogatják az állandó állapotfelügyeletet és a vezérlőrendszerekkel való teljes integráció.

Nagy teljesítményű relék

Elektromechanikus relék

Dugaszolható relék és szilárdtest-relék a moduláris rendszer elemeinek egyszerű cseréje érdekében. A TERMSERIES relék egy állapotjelző LED-ként használható, nagy felületen megvilágított kioldó karral rendelkeznek, amelyhez beépített jelölőtartó csatlakozik.

Elektromechanikus relék