Optikai hálózatok alapadatai

Optikai hálózatok alapadatai Optikai hálózatok alapadatai

Az Optikai hálózatok alapadatok az OmegaCAD ELEKTRO V10-es és az azt követő változatokhoz kiadott Optikai hálózatok alapadatok adatbázis.

Az Optikai hálózatok tervezésének általános ismertetője:

 
 
  Az optikai hálózatok tervezése   Az optikai hálózatok tervezése  
  Az optikai hálózatok adatbázisa   Az optikai hálózatok adatbázisa  
 
 

 

Az Optikai hálózatok alapadatok letöltése:

1. OmegaCAD Frissítés Ha már telepítve van a számítógépre a rendszer V10.1 bármely változata, és az OmegaFrissit.exe számára a https://www.omegasoft.hu hely elérhetősége biztosítva van, akkor nincs szükség egyik lentebbi telepítő letöltésére és telepítésére sem. Mert ekkor a frissítő rendszer letölti az adatbázis új változatát, és elegendő a letöltés értesítésére a frissítések telepítését végrehajtani.

2. msi  Msi a Minősített szimbólumok, gyártói adatbázisok V10.1 [Frissítés] windows installer formátumban. Az .msi telepítő valamennyi 'Minősített szimbólum' és valamennyi, így ennek a 'Gyártói' adatbázis frissítését tartalmazza. Csak akkor telepíthető, ha a számítógépre már telepítve van a V10.0 rendszer, és akkor kell használni, amikor az adatbázisnak új, bővített változata jelenik meg. A frissítési információk: Minősített szimbólumok verzió követés V10.1

3. msf  Msf Az adatbázis önálló állományként letöltése: Ebben az esetben az adatbázist a telepített OmegaCAD ELEKTRO rendszer X:\V10.X.Y\OmegaWin32\Manufacturers\ könyvtárába kell le tölteni.

  Adatbázis Változat Telepítő  
 
 
  Optikai hálózatok alapadatai V10.00 2022.04.10. Optikai hálózatok alapadatai  
 
 

 

Az Optikai hálózatok alapadatok verzió története.

 

 
 

Verzió:

V10.00.220410

2022.04.10.

 
 
 

Az adatbázis első kiadása.